Ko iz domače kuhinje zadiši
Vilmine recepture so bolj lahkotne sorte, temeljijo na sezonski izbiri surovin in svojim gostom ponujajo velik delež, kar 80% svojih lastnih proizvodov. Vsega ni mogoče našteti, za pokušnjo pa naštejmo domač, ocvirkov, polnozrnat, sadni, rženi kruh, sladko-kisle orehe, domačo skuto, jogurt in druge mlečne izdelke, domače salame, zaseko in pašteto, zeliščne in cvetlične namaze, več vrst domačih marmelad, govejo in sezonske juhe, šunko v pohorski odejici, koline, govedino v hrenovi omaki, svinjska rebrca s suhimi slivami ali s klobaso polnjeno svinjsko ribico, pečenega ali v omaki pripravljenega jagenjčka, zavitke in pite. Po receptih naših babic gospodinja Vilma pripravi še ognjišno potico, štruklje v juhi, čvečkovo juho. Postreže tudi z vegetarijansko, vegansko in dietno hrano.